Ποιοι είμαστε

Η εταιρεία «ΝΑΥΠΗΓΕΙΟ ΡΕΠΠΟΣ Ο.Ε»είναι ένα σύγχρονο ναυπηγείο ξύλινων σκαφών. Ασχολείται κυρίως με την κατασκευή ξύλινων σκαφών παραδοσιακών και σύγχρονης σχεδίασης.
Ένας μεγάλος τομέας της δραστηριότητας μας αφορά και την επισκευή, μετασκευή, ανακατασκευή όλων των τύπων σκαφών καθώς και την αναπαλαίωση παραδοσιακών ξύλινων αλλά και πολυεστερικών σκαφών που χρειάζονται έμπειρες επεμβάσεις και μεγάλη γνώση της παραδοσιακής ξυλοναυπηγικής. Επίσης το ναυπηγείο ασχολείται και με την συντήρηση σκαφών, με ειδικές ξύλινες ή μεταλλικές κατασκευές και την πιστοποίηση αξιόπλοου σκαφών αναψυχής.
Image
Image
Ο Νίκος Ρέππος γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Βόλο όπου και ολοκλήρωσε τις Γυμνασιακές του σπουδές. Στην νεανική του ηλικία υπήρξε πρωταθλητής στην κωπηλασία σε δίκωπη, διπλό σκίφ και τετράκωπη λέμβο. Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία για 22 μήνες στο Πολεμικό Ναυτικό με τα καθήκοντα του μηχανικού στην πυραυλάκατο "Λαίλαψ".
Σπούδασε Ναυπηγική στο ΤΕΙ Αθηνών, από το οποίο απέκτησε το πτυχίο του Ναυπηγού - Μηχανικού. Οι ακαδημαϊκές του όμως γνώσεις συνδυάστηκαν με την 35 ετή και πλέον πείρα την οποία απέκτησε από παιδί δουλεύοντας δίπλα στον πατέρα του Γιάννη, που ασχολήθηκε με αυτή τη δουλειά από το 1958.
Ο Νίκος. Ρέππος είναι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Μαγνησίας και της 'Επαγγελματικής και Επιστημονικής 'Ενωσης Τεχνολογικής Εκπαίδευσης Μηχανικών Ελλάδος (ΕΕΤΕΜ).

Μέχρι σήμερα έχει σχεδιάσει και κατασκευάσει δεκάδες ξύλινα σκάφη αναψυχής και αλιευτικά μηχανοκίνητα και ιστιοπλοϊκά μέχρι 24 μέτρα.

Το 2006 ήταν επικεφαλής της ναυπηγικής ομάδας που κατασκεύασε το αντίγραφο της αρχαίας "Αργούς" μήκους 29 μέτρων.

Τι μπορούμε να κάνουμε για σας;

Επικοινωνία

Ποιοι είμαστε

Η εταιρεία «ΝΑΥΠΗΓΕΙΟ ΡΕΠΠΟΣ Ο.Ε» είναι ένα σύγχρονο ναυπηγείο ξύλινων σκαφών. Ασχολείται κυρίως με την κατασκευή ξύλινων σκαφών παραδοσιακών και σύγχρονης σχεδίασης.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Ναυπηγείο Ν. ΡΕΠΠΟΣ
Κάτω Γατζέα, Μαγνησία, ΤΚ 37 300, Ελλάδα
0030 24230 22727
info@repposgreece.com
Δευτέρα-Παρασκευή: 10.00 - 18.00